Consultanta financiara

Consultanta financiara

Realizarea de analize financiare si analize de tip due dilgence care sa vina in sprijinul companiilor in sensul cunoasterii si evitarii in mod inteligent a riscurilor asociate afacerii in vederea luarii deciziilor corecte in privinta achizitiilor, fuziunilor, crearea de companii mixte, aliante strategice sau externalizarea unor activitati.

Ajutam reprezentantii sa cunoasca toate riscurile asociate unei afaceri, precum:

  • Concurenta neloiala,
  • Lipsa de transparenta a partenerilor in derularea contractelor,
  • Folosirea de instrumente false de plata
  • Riscurile de conformitate

„Identificarea riscurilor asociate afacerilor, analiza lor, asumarea, controlul sau transferul acestora sunt necesare pentru a avea o afacere profitabila. Diferenta dintre un contabil si un consultant specilizat in invetigatii financiare este ca primul priveste la cifre, in timp pe celalalt priveste dincolo de ele”.

Presarea de serviciile de consultanta financiara si fiscala sunt destinate in principal asistarii clientilor in depasirea dificultatilor operationale, generate cel mai des de fluctuatia cadrului legislative si de numeroasele interpretari ale acestuia, dar se refera si la indrumarea acestora in ceea ce priveste fundamentarea investitiilor viitoare si a planurilor de dezvoltare.